music conference

25-27 November 2021
Skopje, Macedonia

Придружи се!

ПИН Музичката Конференција ги повикува сите млади луѓе од Македонија кои сакаат да стекнат драгоцени искуства од фестивалскиот организациски ангажман, да се пријават на конкурсот и на тој начин да станат дел од тимот.

PIN_MUSIC_CONFERENCE

Сите заинтересирани кои сакаат да се пријават на конкурсот и да станат дел од тимот, можат да се пријават преку и-мејл на gorjana@password.mk со „subject“: „Пријава за волонтер на Таксират и ПИН 2018“, да го запишат своето целосно име и презиме, број за контакт, фејсбук линк (доколку има) и возраст.

За да стане волонтер, кандидатот мора пред сè да ја помине селекцијата.

Волонтирањето ќе трае пред и за време на ПИН Музичката Конференција, а по завршувањето на волонтирањето, волонтерите добиваат сертификат кој го докажува нивниот ангажман на конкретната работна позиција на фестивалот.

Пријавувањето е до 1ви ноември.

PIN_MUSIC_CONFERENCE