МЕЃУНАРОДЕН ПОВИК ЗА АРТИСТИ!

„HEMI“ – Центар за размена на музички иновации, отвора конкурс за бендови и соло артисти постари од 18 години, кои живеат во Македонија, Чешка, Естонија, Грција, Унгарија, Полска, Романија, Србија и Словенија.

Пасворд Продукција како дел од тимот на HEMI, тука е за вас!

 

Биди дел од годишната програма за музички таленти со која можеш да добиеш персонализирана поддршка од страна на професионалци од меѓународната музичка индустрија, заедно со активности за вмрежување и турнеи кои ќе ти помогнат да ги пробиеш границите на Македонија и можност да освоиш нова публика на 10-те водечки музички конференции и фестивали низ цела Европа.

АПЛИЦИРАЈ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК! 👉 https://hemimusichub.com/awards/

Доколку имате прашања и ви е потребна помош во пополнувањето на апликацијата, слободно може да стапите во контакт:

 

tejka@password.mk / 070 211 643

gorjana@password.mk / 078 755 824